Jump to content
White95

Forum Update

Recommended Posts

Found an issue opening threads. Everyone needs to use the “dark theme” while I make necessary changes to the default theme. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

New, updated theme added. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

We now have the ability to post GIFs simply by selecting the GIF button located in the rightmost corner of the reply box.

Share this post


Link to post
Share on other sites

sweet!

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I heard there was snives still around these parts, so here I am poking my head in.

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

New forum logos! Thanks to @iRoush for his assistance. These will be available for purchase sooner or later.

 

 

AFCE413F-7507-4974-BB93-F479B1B3C66E.png

 

1CABBD55-EF2D-4A89-91E7-907FBE67609D.png

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Added a newer dark theme to reflect the current level of upgrades..

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 minutes ago, RedTwilight said:

Has anyone else noticed the screen names are cut off when viewing the posts?

Yes, I’m not sure what is up with that but it’s only on a desktop/laptop. Mobile is unaffected. I’ll fix it when I have time.

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 hours ago, RedTwilight said:

Has anyone else noticed the screen names are cut off when viewing the posts?

Everything seems to be shifted up a bit.  The posted timestamp is outside the white box too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Names are fine on Tapatalk!! :-)


Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Working with IPS to fix it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Social media link icons at the bottom of the forums under the Dark theme only go to the main pages (instagram.com instead of instagram.com/sn95source for example). They're correct under the normal theme though.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 minutes ago, GTTRacing91PGT said:

Social media link icons at the bottom of the forums under the Dark theme only go to the main pages (instagram.com instead of instagram.com/sn95source for example). They're correct under the normal theme though.

 

Fixed. Good catch.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I’m not sure what the message at the top of the forum means but I’ve reached out to tech support for answers. Also, still trying to resolve the missing screen name/weird margin glitch desktop users are experiencing.

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still working fine with no glitches if your on Tapatalk.

Just sayin..........


Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, Evilcw311 said:

Still working fine with no glitches if your on Tapatalk.

Just sayin.......... emoji38.png


Sent from my iPhone using Tapatalk

 

It can be turned off too 😉

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
It can be turned off too

f91108d7c3bd9fccef632f52fd125629.jpg

..............



Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Forum Nazi


Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

What’s wrong with the site???  Everything is jacked up and Tapatalk is down again 

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Evilcw311 said:
What’s wrong with the site???  Everything is jacked up and Tapatalk is down again 

 


Works for me.. Invision updates causing havok, I've contacted their support team and they'll fix it.  


Sent from my iPhone using Tapatalk

 

Edited by White95

Share this post


Link to post
Share on other sites

Working now but was all kinds of screwed earlier.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
Working now but was all kinds of screwed earlier.


Sent from my iPhone using Tapatalk


It’s all screwed up now lol


Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

All glitches have been sorted. The forum is running at 100%.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

What happened to the GIF button/box?  Was that a casualty of getting the forum up to 100%

  • Like 1
  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, RedTwilight said:

What happened to the GIF button/box?  Was that a casualty of getting the forum up to 100%

 

Great. This takes us back to 98%.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So close.... and yet so far....

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Forum is all squished in from the sides now.  Stupid GIF button broke everything!

 

image.thumb.png.566aedccf6529bcbce29a4b86f12ba81.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Psychorugby said:

Forum is all squished in from the sides now.  Stupid GIF button broke everything!

 

image.thumb.png.566aedccf6529bcbce29a4b86f12ba81.png

 

Again??

Share this post


Link to post
Share on other sites

8f3a486c91b9107cb1a42a76e329e501.jpg........ white95.




Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
Seriously?

What?!? I thought it was hilarious!!!!!


Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just sucks that everything worked last night but went to shit over night BY ITSELF.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please use the IPS theme until I get the other one sorted.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fixed...aaaaagain.

66d86a71abac35fe4fd1035ffb1e2b25.jpg



Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fuck GIPHY.. It’ll be fixed shortly too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


SN95 Source ©

The premier SN95 Community

×
×
  • Create New...