Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'misfire'.

The search index is currently processing. Current results may not be complete.
  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Forum
    • Announcements
    • Introductions
    • SN95Source Offical Events
    • Regions
  • The Den
    • Off Topic
    • Multimedia
    • Testing Zone
    • Affiliated Sites
  • The Auto Shop
    • General Tech
    • Engine Tech
    • The Display Case
    • Non-Mustang
  • The Showroom Floor
    • Member's Ride
    • Autosports
    • Project Cars
    • Your Other Rides
    • Member Projects
  • Vendor Section
    • CJ Pony Parts, Inc.
    • Diode Dynamics
    • Madd Retros
    • RideTech - Air Suspension Specialist
    • Stifflers Chassis & Suspension
    • ThomasW's Custom Bits
  • The Garage Sale
    • Cars For Sale
    • Parts for Sale or Trade
    • Misc Items For Sale
    • Want to Buy
    • Garage Sale Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Facebook


Twitter


Instagram


Skype


Website URL


Location


Member No


Interests


How you found us


Real Name


Car


Color

Found 1 result

  1. Ok so now that my 96 is back up and running I was driving it around the past couple days and it ran absolutely fine. Then the random misfire I had last year popped back up. Last year before it sat for 9 months, it would have a random misfire on cylinders 7 & 8. I replaced all the quick ones... NGK Plugs, FRPP wires, I had a spare coil I threw on to see and NOTHING had helped. Fast forward to last week when I start the car up and it runs perfect. Not even a hiccup in the idle. Three days later it starts misfiring horribly. My buddy asked if I had tested the injectors, and while I had checked to make sure they're firing, I cant really do a flow test on them. Could it be the injectors had gotten a piece of debris that dislodged after it sat and then plugged up the hole again after it ran for a while? If so has anyone had any experience with having their injectors sent out and cleaned? I'd rather not spend $300 on new ones.

SN95 Source ©

The premier SN95 Community

×
×
  • Create New...